« Publicatie project De Bankier Tilburg»

Gepubliceerd op 04-01-2023

In de nieuwste editie van het vakblad Industriebouw hebben we een bijdrage mogen leveren voor het project De Bankier Tilburg.

Via deze link is de gehele editie van Industriebouw te lezen: https://industriebouw-online.nl/edities/90/#page=126

Fraai tegelwerk maakt appartementencomplex helemaal af

Resisto Tegelprojecten BV uit Someren is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van wand- en vloertegels voor grootschalige projecten.
Het bedrijf van directeur-eigenaar Peter van Brussel werd door hoofdaannemer Huybregts Relou en Novaform Ontwikkeling in de arm genomen voor
advies, levering en aanbrengen van het tegelwerk in het nieuwe appartementencomplex De Bankier in Tilburg.

Resisto Tegelprojecten werkt veelal in opdracht van aannemers en projectontwikkelaars.

“De hoofdaannemer en ontwikkelaar van dit project zijn goede relaties van ons bedrijf. Wij werken al jarenlang samen en zij weten dus wat wij op het gebied van wand- en vloertegels in huis hebben. Dat stuk tegeladvies dat wij vanuit onze jarenlange ervaring kunnen geven is echt een meerwaarde. Je ziet dat in dit project bijvoorbeeld goed terug in de keramische tegels die wij als strakke en onderhoudsvriendelijke wand- en vloerafwerking in de centrale hal hebben aangebracht. Daar is echt op advies van ons voor gekozen.”

Eigen keuze
Voor de toiletten en badkamers van alle 120 appartementen leverden en monteerden Resisto Tegelprojecten de wand- en vloertegels. “De eigenaren van de koopappartementen hebben de gelegenheid gehad om zelf de tegels in onze showroom uit komen kiezen. Het is dus echt volledig op hun eigen smaak afgestemd.”

Advertentie-Resisto-1672842839.png